Adress: Marknadstorget 23, 233 31  SVEDALA

Bokning: 0709-41 36 54

Svensk Klassisk Massage

Svensk Klassisk massage kan vara muskelavslapp­nande och öka cirkulationen. Den är också ett behagligt sätt att stressa ner. Spänningar i kroppen minskar och massagen ger en ökad känsla av välbefinnande. Behandlingen kan även vara mer djupgående, där styrkan anpassas efter varje kund. Vid behov stretchas korta muskler och du får råd om egen­stretch. Vid behov kompletterar jag med Kinesiologytape och Triggerpunkts­behandling. Regel­bunden massage får dig att känna dig lugnare, mjukare och rörligare!

Taktil Massage

Taktil Massage är en mjuk avslappnande berörings­massage som passar alla, men lämpar sig speciellt för personer med stress, oro, spänningar och smärta/värk i kroppen. Massagen aktiverar kroppens eget lugn-och-ro-hormon. Taktil massage ger dig skön avslappning och fyller dig med ro!

Kinesiologytape

Kinesiologytape lindrar smärta och underlättar lymf­dränage genom att mikroskopiskt lyfta huden. Genom att tejpen mjukt och följsamt lyfter huden runt en skada, påskyndas kroppens egen läkning av skadan.

Triggerpunktsbehandling

En triggerpunkt är en hyperirriterad punkt i en spänd muskel­sträng. Punkten kan ömma och ge en utåt­strålande smärta. Triggerpunkter behandlas med massage, stretch och pressur.